Feiten en cijfers

Aon plc

Aon plc is gespecialiseerd in financiële en (her)verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON). Het wereldwijde Aon-netwerk bestaat uit circa vijfhonderd kantoren in meer dan 120 landen. Bij Aon werken ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners in de wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Leadenhall Building in Londen. De totale omzet van Aon plc bedroeg in 2016 $ 11,6 miljard.

Aon Nederland

In Nederland heeft Aon acht vestigingen met in totaal [[$host_variable.aonMedewerkersNederland]] medewerkers. Het hoofdkantoor van Aon is gevestigd in Rotterdam.

Aon jaarbericht 2014-2015

We empower results. Dat is het thema van het jaarbericht 2014-2015. Deze woorden staan voor hoe Aon economische en persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt voor klanten, collega's en de samenleving. Het jaarbericht bevat de kerngegevens van Aon Nederland en daarnaast een aantal klantcases, interviews met Aon-medewerkers en de rol van Aon binnen de Nederlandse maatschappij.

Hieronder kunt u het jaarbericht doorlezen:

Aon jaarbericht 2014-2015