Onze mensen

“Aon draagt bij aan aan de uitdagingen van onze klanten.”

Bas studeerde Bedrijfskunde in Rotterdam. Inmiddels werkt hij al ruim tien jaar bij Aon. Hij is gestart als trainee en werkzaam geweest in de functie van Programma Manager. Tegenwoordig is hij als Industry Director verantwoordelijk voor de dienstverlening van Aon binnen de zorgsector. "Ik werk aan de ontwikkeling van (nieuwe) producten en diensten, de resultaten van de afdeling en de relatie met onze klanten."

Energie

"Mijn werk is soms lastig te plannen", vertelt hij. "Meestal ben ik twee of drie dagen per week op kantoor. De andere dagen bezoek ik klanten en relaties. Uit die gesprekken haal ik mijn energie, maar dat betekent wel dat ik vaak ’s avonds nog aan het werk ben om opvolging te geven aan de afspraken. Gelukkig kan ik bij Aon mijn tijd flexibel indelen en houd ik voldoende tijd over voor hardlopen, tennissen en golfen."

Ervaring en kennis

Bas maakt graag gebruik van de opleidingsmogelijkheden bij Aon. "Dat geeft een zeer goede theoretische basis. Maar de échte ervaring en kennis waar onze relaties op vertrouwen, zit in de hoofden en harten van de medewerkers. Wat mij betreft is de werkplek de beste leerschool. Daar krijgen collega’s het vertrouwen dat nodig is om zichzelf on-the-job te ontwikkelen."

Empower Results

Wat betekent Empower Results voor Bas? "De bijdrage die wij met betrokken collega’s leveren aan het realiseren van de uitdagingen van onze relaties. Of het nu een besparingsdoelstelling is, of de ontwikkeling van een nieuw product of een groot bouwproject."