Onze mensen

“Aon biedt flexibiliteit en vertrouwt daarin op haar werknemers.”

Suzanne trad in augustus 2011 in dienst bij Aon als Senior Accounting Specialist. In 2012 werd ze Controller Corporate Finance EMEA Holdings. En in oktober 2013 stroomde ze door naar de functie van Manager Accounting en Reporting Netherlands. "Ik koos voor het vak accountancy, omdat je dan bij veel bedrijven 'in de keuken' mag kijken", vertelt ze. "Dat is zeer leerzaam. Na acht jaar vond ik het tijd voor een vaste baan bij één bedrijf om me meer te verdiepen in het vak. Dat bedrijf werd Aon."

Persoonlijke ontwikkeling

"Het is prettig werken bij Aon. Je leert hier in korte tijd zelf initiatief tonen. Je moet wel, want niemand neemt je bij de hand. Dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling." Dat initiatief tonen komt bij Suzanne ook terug in de verdeling tussen werk en privé. Ik ben moeder en besteed veel tijd aan mijn kindje. Aon biedt die flexibiliteit en vertrouwt daarin op de professionaliteit van haar werknemers. Je werk moet namelijk wel af. Als je dat goed doet, kun je flexibel met je tijd omgaan."

Empower Results

Wat betekent Empower Results voor Suzanne? "Alles om het goede en getalenteerde Aon-personeel te behouden en ze te stimuleren hun carrièrekansen te pakken."