Wie zijn wij?

Wie is Aon?

Aon Nederland is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en (her)verzekeringen. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Aon heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico's en mensen. Dit doet Aon door zijn kennis en data te delen. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met circa 2.600 medewerkers.

Aon in de wereld

Aon is onderdeel van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Wereldwijd heeft Aon ruim 500 kantoren in meer dan 120 landen met zo’n 50.000 medewerkers. Hiermee zij wij een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële- en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE: AON). Aon was vier jaar lang hoofdsponsor van Manchester United. Onze naam prijkte al die tijd op de shirts van illustere voetballers als Wayne Rooney en 'onze eigen' Robin van Persie. Met ingang van seizoen 2014-1015 zijn we regulier sponsor.

De naam Aon

Aon is een Keltisch woord en betekent 'Eenheid'. Wij gaan we uit van de kracht van het geheel. Als zogenaamd 'thought leader' delen we kennis met onze klanten. Dat doen we onder de noemer 'kijk verder dan vandaag, zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen'. Dat beloven wij onze klanten, collega's en verzekeraars. En die belofte komen wij na!


Aon Wereldwijd

500

kantoren

120

landen

50.000

medewerkers


Waar zitten onze kantoren in Nederland?


/