Stages

Een stage is natuurlijk een perfecte manier om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.
Daarom heeft Aon jaarlijks een breed scala aan interessante stageplaatsen beschikbaar. Zowel op MBO en HBO als op WO-niveau.Onze stagemogelijkheden

Aon biedt je graag de ruimte, zowel in risico- en verzekeringsmanagement als in employee benefits. Verder bieden wij je goede begeleiding, een stagevergoeding en bij goede prestaties de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie. Afhankelijk van de doelstelling van je stage werk je mee in de business, of doe je een onderzoek of een opdracht.

Praktische info

Wanneer de stage 3 maanden of langer duurt, vragen wij de stagiair om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen. Daarnaast dient er altijd een stage-overeenkomst vanuit de opleiding aanwezig te zijn.


Stagiair Online Marketing

Ben jij de hands-on student die graag praktijk kennis zou willen opdoen in een dynamische leeromgeving dan ben je op het juiste adres.
Solliciteer op deze stage van onze afdeling Marketing en Communicatie van Aon!

Bekijk de stage

Stagiair(e) Facility

Ben jij die enthousiaste, hands-on student(e) met een liefde voor kunst? Ons kantoor in Rotterdam krijgt een nieuw uiterlijk, hierbij hoort ook het ontzamelen van onze kunstcollectie. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die dit voor ons wilt organiseren. Geïnteresseerd? Wij ontmoeten je graag!

Bekijk de stage

Stagiair(e) Policy Production

In deze uitdagende en dynamische functie werk samen met onze collega¿s van Policy Production. Belangrijk speerpunt hierbij is de performance, doel is om in een kort tijdsbestek merkbare administratieve ondersteuning te bieden.

Bekijk de stage

Stagiair(e) interne communicatie & eventmanagement

Wil jij meedenken én meedoen met verschillende communicatie-activiteiten en events? Solliciteer dan op de meeloopstage (dus geen afstudeerstage) op de afdeling Marketing & Communications van Aon.

Bekijk de stage

Stagiair Secretariaat

Aon Risk Solutions zoekt een stagiair of afstudeerder voor diverse organisatorische en secretarieel/administratieve taken. Tijdens deze stage fungeer je primair als ondersteuning voor de Client Management & Business Development teams van 2 klantgroepen (Public & Business Services and Construction en Trade & Manufacturing).

Bekijk de stage