Stages

Een stage is natuurlijk een perfecte manier om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.
Daarom heeft Aon jaarlijks een breed scala aan interessante stageplaatsen beschikbaar. Zowel op MBO en HBO als op WO-niveau.Onze stagemogelijkheden

Aon biedt je graag de ruimte, zowel in risico- en verzekeringsmanagement als in employee benefits. Verder bieden wij je goede begeleiding, een stage­vergoeding en bij goede prestaties de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie. Afhankelijk van de doelstelling van je stage werk je mee in de business, of doe je een onderzoek of een opdracht.

Praktische info

Wanneer de stage 3 maanden of langer duurt, vragen wij de stagiair om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen. Daarnaast dient er altijd een stage-overeenkomst vanuit de opleiding aanwezig te zijn.

Stagiair Videografie

Ben jij de hands-on student(e) die een passie heeft voor videografie en alles wat daarbij komt kijken en wil je graag praktijkkennis opdoen in de dynamische omgeving van Aon? Vind je het leuk om daarnaast ook af en toe grafische opdrachten uit te werken? Dan ben je aan het juiste adres! Solliciteer op deze stage van onze afdeling Marketing & Communicatie.

Bekijk de stage

Stagiair(e) Broking Services

In deze uitdagende en dynamische functie werk samen met onze collega's van Policy Production. Belangrijk speerpunt hierbij is de performance, doel is om in een kort tijdsbestek merkbare administratieve ondersteuning te bieden.

Bekijk de stage

Stagiair Recruitment

Jij zoekt: een leerzame en veelzijdige meewerkstage op het gebied van HR, Recruitment en Administratie.
Wij bieden: precies zo'n stageplaats in een enthousiast team! Ben je op korte termijn beschikbaar voor een uitdagende stage? Lees dan snel verder.

Bekijk de stage

Stagiair Business Support

Heb je affiniteit met administratie en data? Wil je meer leren over pensioenen en hou je ervan om samen met collega's een teamprestatie neer te zetten?
Dan is deze stagevacature iets voor jou!

Bekijk de stage

Stagiair(e) Eventmanagement

Heb je een passie voor organiseren en hospitality en wil jij meewerken aan de verschillende events die Aon organiseert? Solliciteer dan op de meeloopstage op de afdeling Marketing & Communications van Aon!

Bekijk de stage

Stagiair Online Marketing

Ben jij de hands-on student die graag praktijk kennis zou willen opdoen in een dynamische leeromgeving dan ben je op het juiste adres.
Solliciteer op deze stage van onze afdeling Marketing en Communicatie van Aon!

Bekijk de stage

Stagiair(e) interne communicatie & eventmanagement

Wil jij meedenken én meedoen met verschillende communicatie-activiteiten en events? Solliciteer dan op de meeloopstage (dus geen afstudeerstage) op de afdeling Marketing & Communications van Aon.

Bekijk de stage

Stagiair Secretariaat

Aon Risk Solutions zoekt een stagiair of afstudeerder voor diverse organisatorische en secretarieel/administratieve taken. Tijdens deze stage fungeer je primair als ondersteuning voor de Client Management & Business Development teams van 2 klantgroepen (Public & Business Services and Construction en Trade & Manufacturing).

Bekijk de stage