Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden

Starter of professional? Wij betalen je graag een goed en marktconform salaris. Uiteraard kijken we daarbij niet alleen naar je persoonlijke competenties, maar ook naar je behaalde resultaten.

Aon biedt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld en reiskosten hebben we aantrekkelijke regelingen zoals een 13e maand, bonusregeling, premievrij pensioen, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot flexibele arbeidsduur en het aan- en verkopen van vakantie-uren.

Groeien binnen Aon

Minstens zo belangrijk zijn onze opleidingsmogelijkheden Zowel op persoonlijk als op inhoudelijk vlak. Denk daarbij aan functie-inhoudelijke en loopbaangerichte opleidingen maar ook aan trainingen aangaande presentatie- communicatievaardigheid.

Collectief verzekerd

Tevens beschikt Aon over een collectief verzekeringspakket waarbij je jouw privé verzekeringen tegen een aantrekkelijk tarief kunt afsluiten en uiteraard een goede collectieve zorgverzekering. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tegen een gunstig tarief te sporten bij een aangesloten sportschool.