Broker Financial Lines

Broking Unit
Amsterdam | HBO | Voltijd

Solliciteer direct Stuur mij deze vacature

Wij zoeken iemand die zich verder als Broker wilt ontwikkelen en daarnaast aanspreekpunt is voor de collega’s uit het team. Ben jij de teamspeler met de juiste commerciële vaardigheden die we zoeken?

Het Pre Broked Solutions team is op zoek naar een Senior Broker. Voor dit team zoeken wij een medewerker die inhoudelijk sterk is op het gebied van beursverzekeringen en daarnaast commercieel gedreven is.

Als Broker ben je verantwoordelijk voor een klantenporteuille die je verder uitbouwt door signalen uit de markt op te vangen en hier op in te spelen. Je stelt je op als een echte teamspeler die optreedt als klankbord richting collega’s. Dit doe je door middel van coaching en het overdragen van eerder opgedane kennis.

Dit is een afwisselende functie waarin je deelneemt in diverse offertetrajecten met interne en externe partijen die vooral zijn gericht op het sluiten van verzekeringen op het gebied van cyber. Hiernaast zal je ook nieuwe markten aanboren en deze verder ontwikkelen. Je voert onderhandelingen met de verzekeraars, werkt offertes uit en handelt contracten administratief af.

Tijdens het proces hou je alle betrokkenen zoals collega’s, klanten en verzekeraars op de hoogte van de voortgang. De contracten die je sluit kunnen variëren van standaard tot vrij complexe overeenkomsten. Naast het advieswerk en het sluiten van verzekeringen hou je je ook bezig met productinnovatie.

Je hebt een achtergrond in de verzekeringswereld en bent toe aan een volgende stap in jouw carriere. Je bent een teamspeler en beschikt over goede contactuele, inhoudelijke en commerciële vaardigheden. Ook zie je het als een uitdaging om coachende rol aan te nemen richting het team. Je toont initiatief en bent in staat om zelfstandig te werken. Natuurlijk zijn de collega’s er ook voor jou om de vragen die je hebt te beantwoorden.

Verder verwachten wij:

• Aantoonbaar mbo of hbo werk- en denkniveau;
• 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van Liability & Financial Lines
• affiniteit met Cyber;
• in het bezit van WFT basis en schade; Assurantiediploma’s zijn een pré;
• uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift; Engels is een pré;
• resultaatgericht, vakkundig en innovatief;
• Uitstekende sociale, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.

Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, premievrij pensioen, 27 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen, reiskostenvergoeding en een bonusregeling. We bieden een marktconform salaris welke valt in de volgende range: € 2.850 tot € 4.550 o.b.v. een fulltime dienstverband. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Binnen Aon kun je jouw werktijden flexibel indelen en heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Op die manier kun jouw prive activiteiten goed combineren. Natuurlijk krijg je een laptop van de zaak. De kantoren van Aon zijn makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV. Wij zoeken iemand voor fulltime maar parttime is bespreekbaar.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ook dat is mogelijk binnen Aon! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en het volgen van een studie is bespreekbaar.

Ons team
Pre Broked Solutions gevestigd in Amsterdam, is als productgroep binnen Aon Risk Solutions (Nederland) het aanspreekpunt voor (groot) zakelijk gerelateerde verzekeringsoplossingen en adviesdiensten vanuit een standaardmatige aanpak. Onze nationale zakelijke klanten zijn divers en bewegen zich voornamelijk in het (groot) MKB. De afdeling bestaat uit circa ± 30 professionals. Er heerst een professionele, ondernemende en informele sfeer, gericht op het samenwerken en delen van kennis.

Algemeen
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.


Heb je interesse? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteer direct’. Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Marit van den Broek via telefoonnummer 06-13252437. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Liza de Jong, 020-430 5545 of Ronald Rank, 020-430 5875.

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature is geplaatst door

René Kleinveld

Vragen?

Stel een vraag over deze vacature aan het recruitmentteam op recruitment@aon.nl

Meer weten over Aon?