Manager Digital

One Underwriting
Eindhoven | HBO/WO | Voltijd

Solliciteer direct Stuur mij deze vacature

Ben jij een coach en een verbinder met overtuigingskracht? Staat bij jou de klant voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het volmachtbedrijf One Underwriting van Aon ben je end to end verantwoordelijk voor de digitale dienstverlening van de unit Health (zorgverzekeringen). Je bent de drijvende kracht van de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen en de dienstverlening. De focus ligt op de doorontwikkelig van de digitale dienstverlening en het vergroten van de klanttevredenheid. Dit realiseer je samen met jouw team, het management, leveranciers en de andere business units binnen Aon. Je team bestaat uit Business Process Experts, Productowners, Functioneel beheer, Data Analytics, Communicatie en Projectmanagement. Je bewaakt de doelarchitectuur en zorgt ervoor dat kansen gepakt worden die zich voordoen binnen en buiten de organisatie. Jouw standplaats en dat van je team is Eindhoven maar voor een goede samenwerking wordt je ook met regelmaat in Rotterdam en Breda verwacht.

Jij coacht individuele teamleden zodat het maximale met het team bereikt wordt. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap zorg je ervoor dat zaken snel, nauwkeurig en in afstemming met stakeholders worden gerealiseerd. Jij hebt een ‘can do mentaliteit’ waarbij je een extra stap zet wanneer nodig.

Verder verwachten wij:

• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring op het raakvlak van business en ICT.
• Je hebt minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende
• Je hebt ervaring in het samenwerken met meerdere leveranciers;
• Je hebt ervaring met Agile/Scrum.
• Je bent in het bezit van WFT Zorg (of bereid deze te behalen).
• Je hebt ervaring in grote organisaties en bent bekend met de bestuurlijke processen.
• Je bent op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied en je bent in staat te beoordelen hoe je deze kunt benutten.

Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, lease-auto en een bonusregeling. De inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring en zit in de volgende range: €4.000,= / €6.000,=. Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd maar de intentie is om deze om te zetten naar vast als blijkt dat we een goede match zijn. Binnen Aon kun je jouw werktijden flexibel indelen en heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Op die manier kun jouw prive activiteiten goed combineren. De kantoren van Aon zijn goed bereikbaar, met zowel de auto als het OV. We zoeken iemand voor fulltime en dat is bij Aon 38,75 uur.

Ons Team

One Underwriting is het zorgvolmachtbedrijf van Aon, binnen het bedrijfsonderdeel Health werken ongeveer 70 mensen met veel passie om onze verzekerden de beste service te verlenen rondom hun zorgverzekering. Het bedrijfsonderdeel is opgedeeld in drie afdelingen: Operations, Digital en Portfolio & Quality. In jouw rol rapporteer je aan de Managing Director MGA Health en je hebt een grote betrokkenheid bij alle afdelingen. De afdeling is gevestigd in Eindhoven.


Over Aon

Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing en staat klanten bij als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. Aon heeft in Nederland 15 locaties met 2.600 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.


Heb je interesse? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteer direct’. Wij ontvangen graag je CV en motivatie.


Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Marit van den Broek, Recruiter via telefoonnummer 06-13252437. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Rex Frediani, Teammanager Informatiemanagement via telefoonnummer: 06-15445345


Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature is geplaatst door

René Kleinveld

Vragen?

Stel een vraag over deze vacature aan het recruitmentteam op recruitment@aon.nl

Meer weten over Aon?